Ski fun weken 2024

Met Hans je skitechniek verbeteren kan vanaf  april t/m  mei 2025 !

Heerlijk voorjaarsskiën op de gletsjer van Kaprun: Gezelligheid en skitechniek staan voorop in deze weken. Meer plezier door meer skitechniek is voor iedereen een welkome boodschap en daar wordt dan ook hard aan gewerkt!
Een training op maat is nu voor alle ski-liefhebbers mogelijk, waarbij de korte liftwachttijden en eeuwige sneeuw op de gletscher Kitzsteinhorn zeker zullen bijdragen tot een grote verbetering van uw skitechniek.

De SKI fun weken en de trainingen staan onder leiding van Hans Hölzlsauer (gediplomeerd Oostenrijks skileraar en skitrainer) en bestaan uit:
– verblijf in een sportpension
– vanaf 3 overnachtingen, logies en ontbijt, 
– 3 dagen skipas

– skitraining, 2 uur per dag met eventueel foto analyse
– vrij avondprogramma

De kosten zijn vanaf 3 dagen € -000 per persoon. Deze prijs is op basis van 2 personen per kamer. Voor een 1-persoonskamer geldt een toeslag van € 9,00 per dag.

De skitrainingen gaan door bij minimaal 4 personen per dag. Reisverzekering is verplicht. Deelname aan de Ski Fun is geheel voor eigen risico. Met eigen vervoer naar Kaprun, eventueel met de mogelijkheid gezamenlijk met anderen, die zich hebben aangemeld, te rijden.

Aanmelden is mogelijk door inlevering van het inschrijfformulier, in de Ski-alm, e-mail skialm@live.nl of via 06-53193805.  

Ski fun weken 2024 - Skialm Ski fun weken 2024 - Skialm Ski fun weken 2024 - Skialm